Denk je erover om je garderobe voor ’s avonds een make-over te geven? Wil je iets anders gaan dragen dan een oude, versleten korte broek en een flodderig T-shirt? Misschien heb je iets nodig dat je comfortabel en geraffineerd tegelijk laat voelen? We hebben een lijst samengesteld met ultracomfortabele damesslaapmode waarin je er net zo goed uitziet als je je voelt. Overweeg dit jaar om een paar van deze must-have stukken aan je garderobe toe te voegen.

Ontdek onze Babydoll's

 
(9 klantbeoordelingen)
49,90 
(6 klantbeoordelingen)
49,90 
(5 klantbeoordelingen)
49,90 
(4 klantbeoordelingen)
49,90 
(5 klantbeoordelingen)
49,90 
(3 klantbeoordelingen)
49,90 
(4 klantbeoordelingen)
44,90 

1.DE BEROEMDE GERUITE FLANELLEN PYJAMA

Dit is een must-have, vooral in de herfst en winter. Een geruite pyjama van flanel houdt je warm in bed en zelfs als je uit bed bent en door het huis loopt om de losse eindjes aan elkaar te knopen voordat je in slaap valt. Als de feestdagen voor de deur staan, kun je zelfs overwegen om je gezin een geruite pyjama van flanel cadeau te doen en een bijpassend thema voor je wenskaart te maken.

De meeste mensen houden zo van geruite pyjama’s van flanel dat ze het moeilijk vinden om zich te beperken tot √©√©n set. En met zoveel stijlen en kleurvariaties, waarom zou je ook? Doe jezelf een plezier en voeg een paar nieuwe sets geruite pyjama’s van flanel toe aan je nachtkastje.

Ontdek onze ochtendjas's

 
59,90 
59,90 
49,90 
39,90 
49,90 
59,90 

2.DE PRACHTIGE KAMERJAS

Net als pantoffels is een kamerjas niet iets wat je normaal gesproken in bed draagt. Maar zou het niet veel fijner zijn om een kamerjas te dragen als je alle dingen doet die je moet doen voordat je naar bed gaat? Een zachte, pluizige kamerjas geeft je een extra laagje warmte en geeft je een goed gevoel, alsof je in een pluche deken rondloopt.

Als je je klaarmaakt om naar bed te gaan of de laatste dingen doet die je ’s avonds graag doet om je voor te bereiden op een productieve dag, maakt een kamerjas alles aangenamer. En als je ’s ochtends wakker wordt op een kille dag, is het zoveel makkelijker om uit bed te komen als je weet dat je meteen een warme kamerjas aan kunt trekken om je ontbijt te maken.

3.EEN ZIJDEN NACHTPON

Een zijden nachtpon is een comfortabel pyjama-item dat een vrouw meteen een gevoel van decadentie, vrouwelijkheid en luxueus comfort geeft. Als je nog geen zijden nachtpon in je garderobe hebt, overweeg dan om deze investering te doen. Het is de perfecte lichtgewicht nachtkleding voor zwoele zomeravonden of zelfs de koelere nachten van het koude seizoen (als je van plan bent om de verwarming in huis hoger te zetten of je te bedekken met tonnen dekens in bed).

Als je de voorkeur geeft aan iets anders dan de traditionele kortere nachtjaponnen, ga dan op zoek naar verschillende lengtes; nachtjaponnen tot halverwege de lengte of tot aan de enkels zijn altijd klassiek elegant en comfortabel.

Ontdek onze pyjama's

 

4.EEN KATOENEN KAFTAN

Een ander supercomfortabel materiaal om aan je garderobe toe te voegen is katoen, vooral als het een kaftan is, de ultieme damesloungewear. Net als veel nachtjaponnen bieden katoenen kaftans veel lengte en geven ze je slaapkleding een vorstelijk gevoel.

Hollywoodsterren zoals Angelina Jolie dragen regelmatig een caftan, volgens haar ideaal om in te slapen en te winkelen. Dat is nog een voordeel van caftans: je kunt ze zowel in bed als buiten dragen en niemand zal vermoeden dat je nog in je pyjama loopt, omdat je elegantie zo natuurlijk is.

5.EEN PAAR SLIPPERS OM MEE TE NEMEN

Hoewel een paar pantoffels technisch gezien niet het soort nachtkleding is dat je draagt als je in bed kruipt, is het wel het soort dat je wilt dragen bij al je rituelen voor het slapengaan. Waarom zou je, nadat je een warm bad hebt genomen voor je naar bed gaat, je voeten de koude, harde vloer laten aanraken als je zachte pantoffels kunt aantrekken?

Alles wat je doet voor het slapengaan wordt zoveel comfortabeler en luxueuzer als je een paar kwaliteitsslippers hebt die je kunt dragen tot het moment dat je in bed klimt. Het extra voordeel van pantoffels is dat ze niet alleen voor nachtelijke activiteiten zijn; je kunt ze op elk moment van de dag in huis dragen.

Ontdek onze ochtendjas's

 
59,90 
59,90 
49,90 
39,90 
49,90 
59,90 

6.COMFORTABELE SOKKEN

Als je pantoffels niet comfortabel naar bed kunt dragen, dan is een paar dikke, donzige sokken dat zeker wel. Als je liever sokken in bed draagt dan op blote voeten slaapt, kun je het beste investeren in materiaal van goede kwaliteit dat lang meegaat en je voeten warm houdt in bed, vooral op een koude winternacht.

Wie kan de retro maar onmiskenbaar klassieke en comfortabele stijl van een t-shirt, pyjamashort en lange, comfortabele sokken weerstaan?

Hier zijn de 6 must-have slaapkleding items voor iedereen:

  • Pyjama
  • kamerjas
  • Nachtpon
  • De kaftan
  • Een paar pantoffels
  • Een paar sokken

Zie je iets op deze lijst dat je nog niet in je nachtgarderobe hebt? Overweeg te investeren in een paar van deze luxe en comfortabele stukken om je avonden en je hele jaar nog beter te maken!

Ontdek onze pyjama's

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *