Wat kunnen we zeggen over onze slaapkleding dat je nog niet hebt gehoord? Je weet dat ze gemaakt zijn van kwaliteitsmaterialen zoals katoen en dubbelgeborstelde flanel. We hebben al gezegd dat onze pyjama’s zijn ontworpen met jouw maten in gedachten. En dat al onze pyjama’s rekbaar zijn voor extra comfort. Bovendien zijn onze pyjama’s bestand tegen veelvuldig wassen.

Want zeg nou eerlijk, als je zulke relaxte kleding vindt, dan ga je die heel vaak dragen. Als je dit allemaal al weet, waarom praten we dan nog? Omdat we het onze plicht vinden om je een geheimpje te verklappen. Ben je er klaar voor?

Pyjama’s zijn gemaakt om in te slapen, maar ze kunnen ook voor veel andere dingen worden gebruikt. Als je er ooit tegenop hebt gezien om je kostbare pyjama buiten de slaapkamer of zelfs buitenshuis te dragen, dan ben je hard toe aan een wake-up call.

Wees gerust, onze pyjama’s zijn ontworpen om de hele nacht – en dag – ultiem comfort te bieden. Ontdek onze 5 favoriete manieren om een pyjama te dragen die veel verder gaan dan slapen en je wereld openen voor een heel nieuw niveau van gelukzaligheid.

Ontdek onze pyjama's

 

SNEEUWDAGEN ZIJN AUTOMATISCH PYJAMADAGEN

Wij weten het een en ander over het overleven van een onverwachte sneeuwdag. Als je het geluk hebt dat je tijdens slecht weer koste wat het kost thuis moet blijven, ben je het jezelf verschuldigd om een goede dag te besteden aan ontspanning en plezier met je gezin. Laat jezelf kussenkastelen bouwen in de woonkamer, lees een goed boek en geniet van elke minuut van die filmmarathons met een warme chocolademelk op de bank.

Omdat je niets beters te doen hebt en je je er goed bij voelt. En als je dat allemaal doet in het knusse comfort van je favoriete gebreide pyjama, ben je uitgerust en klaar om weer aan het werk te gaan als de sneeuw smelt.

WERK VANUIT HUIS EN BLIJF IN JE PYJAMA

Wat je ook denkt over je beroep, elke dag vechten tegen het verkeer of de klok om naar een onaantrekkelijk kantoor te gaan kan meer dan genoeg stress veroorzaken voor elke werknemer. Daarom kan thuiswerken een zegen zijn. Serieus. Geen verkeer. Geen gedrang. En het allerbelangrijkste, geen dresscode die voorschrijft wat je moet dragen om je beste werk te doen.

Dus op je volgende thuiswerkdag, blijf comfortabel en productief en breng die belangrijke conferentiegesprekken door in een mooie, kostbare, superzachte flanellen pyjama en comfortabele slippers. Want wie zegt dat je geen deal kunt sluiten in dubbelgeborsteld flanel?

Ontdek onze Onesie Dames

49,90 
54,90 
54,90 
54,90 
54,90 
54,90 
54,90 

OUDERSCHAP (INCLUSIEF PELSBABY’S) BETEKENT MEER TIJD IN PYJAMA’S

Laten we eerlijk zijn, het is niet bepaald makkelijk om te voldoen aan alle behoeften en grillen van je kinderen die van jou afhankelijk zijn om te overleven. Als er iemand is die een beetje meer flexibiliteit in zijn dagelijks leven verdient, dan is het wel een ouder. Of je kleine schatjes nu klein, tieners of bedekt met bont zijn, een ouder staat altijd klaar om de rommel op te ruimen en een knuffel te geven op een slechte dag (of een goede dag).

Maak je werk als supermoeder of -vader gemakkelijker door last-minute boodschappen te doen of smeltbuien in de ochtend te bestrijden in een mooie, zachte katoenen pyjama met flexibele trekkoorden. Want als je met liefde werkt, heb je alle hulp nodig die je kunt krijgen.

ZIEK ZIJN BETEKENT THUISBLIJVEN IN JE PYJAMA

Ziek zijn is geen pretje, maar een zieke dag thuis doorbrengen in je pyjama kan precies zijn wat de dokter voorschrijft voor een snel herstel. Of je remedie nu zelfgemaakte kipnoedelsoep is en lekker Netflixen op de bank of 12+ uur ononderbroken slapen onder een stapel donzen dekbedden, wij garanderen dat je je hoe dan ook beter voelt in een zachte, stretchy katoenen pyjama die alle vervelende dingen aankan die bij ziek zijn komen kijken.

Twijfel je tussen opvliegers en koorts rillingen? Ademend katoen is je beste vriend. Heb je last van je buik en voel je je opgeblazen en ongemakkelijk? Dan kun je het beste je met flanel bedekte pyjamabroek met elastische taille tevoorschijn halen voor ultiem comfort (en stretch wanneer je dat het hardst nodig hebt). Een ziektedag opnemen om, nou ja, ziek te worden, is de ultieme teleurstelling. Maar hé, je kunt hem tenminste comfortabel doorbrengen, toch?

Ontdek onze ochtendjas's

 
59,90 
59,90 
49,90 
39,90 
49,90 
59,90 

KERSTOCHTEND BETEKENT DE OCHTEND VAN NIEUWE PYJAMA’S

Het is geen geheim dat cadeautjes openen in je pyjama op kerstochtend de beste manier is om nog een keukenapparaat te openen dat je waarschijnlijk nooit zult gebruiken. Maar bedenk eens hoe mooi die familiefoto’s eruit zouden zien als iedereen op die magische ochtend een bijpassende pyjama droeg. Het klinkt misschien een beetje vreemd, maar het co√∂rdineren met de mensen van wie je houdt op de dag dat je het meest dankbaar bent om samen te zijn, voegt een beetje magie toe aan een toch al speciale gelegenheid.

Ontdek onze Hoodie Plaid's

 
69,90 
64,90 
69,90 
69,90 
64,90 
64,90 
69,90 
69,90 

En op de dag dat iedereen zo lang mogelijk in zijn pyjama moet blijven, wil je er toch zeker van zijn dat iedereen het warm en comfortabel heeft? De glimlach zal immers groter zijn voor de stortvloed aan foto’s en de kans op familiedrama zal veel kleiner zijn als iedereen de hele dag ontspannen blijft met flanellen knuffels.

Kortom, er zijn 5 manieren om een pyjama te dragen, afhankelijk van de gelegenheid en omstandigheden:

  1. In de winter en op besneeuwde dagen is een katoenen pyjama je beste vriend om je te beschermen tegen de vrieskou.
  2. Als je thuis werkt, zijn er geen beperkingen aan je kledingkeuze. In pyjama blijven is de meest comfortabele optie.
  3. Als ouder is het je taak om aan de behoeften van je kinderen te voldoen, vooral aan die van de allerkleinsten. Je zou een pyjama moeten aantrekken om de verschillende taken in en om het huis goed te kunnen uitvoeren, zodat je comfortabeler voor je kinderen kunt zorgen.
  4. Als je ziek bent, is er niets beter dan een knusse pyjama die je de hele dag warm houdt.
  5. Kerstmis is een speciale dag, die je met het hele gezin moet vieren. Er gaat niets boven een bijpassende pyjama voor alle gezinsleden.

Natuurlijk is het dragen van een knusse pyjama voor een goede nachtrust een must, maar het is ook een must om een pyjama te hebben die je ultieme vreugde brengt terwijl je je leven leeft. Het heeft geen zin om er tegen te vechten. Dump het oude T-shirt en sweatshirt waar je altijd genoegen mee hebt genomen en ontdek waarom je echt een comfortabele pyjama in je leven nodig hebt. Want ze zijn er niet alleen om in te slapen, maar ook om de dag in door te brengen!

Ontdek onze Babydoll's

 
(9 klantbeoordelingen)
49,90 
(6 klantbeoordelingen)
49,90 
(5 klantbeoordelingen)
49,90 
(4 klantbeoordelingen)
49,90 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *