Laat opblijven om romantische komedies en tienerdrama’s te kijken. Leuke, knusse pyjama’s dragen en de nagels van je beste vriendin doen. Jezelf volproppen met junkfood en giechelen over onschuldige lokale roddels. Klinkt als een typisch logeerpartijtje voor schoolmeisjes, nietwaar? Maar waarom zou je hen alle plezier laten hebben? Er zijn genoeg redenen waarom je toch met je vrienden zou moeten samenkomen en een ouderwets logeerpartijtje houden. Hier lees je waarom je zou moeten blijven slapen!

Ontdek onze Babydoll's

Ā 
(9 klantbeoordelingen)
49,90 
(6 klantbeoordelingen)
49,90 
(5 klantbeoordelingen)
49,90 
(4 klantbeoordelingen)
49,90 
(5 klantbeoordelingen)
49,90 
(3 klantbeoordelingen)
49,90 
(4 klantbeoordelingen)
44,90 

ONTSPAN JE TIJDENS HET LOGEERPARTIJTJE

Het is tenslotte een feestje! Een pyjamafeestje organiseren is de beste manier om je beste vrienden en familie samen te brengen zonder het decorum en de verwachtingen van een formeel feest. Vergeet de formaliteiten, trek een rommelige knot aan en maak je klaar voor een nacht vol plezier en ontspanning.

Op dit soort feestjes kun je junkfood eten, rondhangen in je lekkerste pyjama en de hele avond relaxen.

EEN KANS OM DIEPE BANDEN TE SMEDEN

Weet je nog dat je geheimen deelde onder de dekens, dat je het haar van je beste vriendin tot in de puntjes stylede om om middernacht de koelkast te plunderen en dat je het gevoel had dat je doodging zonder je beste vrienden? Haal het beste uit die diepe, lieve vriendschap door op elk moment in je leven een slaapfeestje voor meisjes te organiseren. Vlecht elkaars haar, maak leuke cocktails of hapjes en speel gekke spelletjes.

Als je kunt, neem dan de tijd om te ontspannen door een vakantie thuis te organiseren:

  • Stop je heerlijke pyjama in je vrouwelijke reistas
  • Boek een hotel- of huurkamer
  • Zet de spa in de spotlight door zelfgemaakte natuurlijke maskers te maken
  • Zet voetbaden klaar om badbommen in te laten weken
  • Trakteer jezelf op manicure en pedicure

Een pyjamafeestje voor volwassenen is de perfecte gelegenheid om een hechte band te smeden (of te bevestigen) met je beste vriendinnen.

Ontdek onze ochtendjas's

Ā 
59,90 
59,90 
49,90 
39,90 
49,90 
59,90 

HEERLIJKE HAPJES EN DRANKJES

Maak een leuk thema-menu met drankjes en hapjes voor je gasten, of organiseer een borrel en vraag hen om de goederen mee te brengen. Hoe je het lekkerste deel van je logeerpartijtje voor volwassenen ook plant, zorg ervoor dat je de klassieke logeerpartijtjes hebt: koekjes, popcorn en frisdrank (en misschien een alcoholisch drankje of twee). Maak snacks deel van het plezier door een interactief kookmoment te plannen. Maak samen een zelfgemaakte pizza of rooster hotdogs en marshmallows bij het vuur. Voor een meer volwassen sfeer bereid je een heerlijk vlees- en kaasplateau, vergezeld van een assortiment wijnen.

Je kunt je volwassen eten en smaken ook mixen met de leuke smaken uit je jeugd. Wist je bijvoorbeeld dat Milky Way en Three Musketeers repen perfect samengaan met een rijke, fluweelzachte rode zinfandel? Of dat een frisse, sprankelende prosecco perfect past bij een kom zoute, boterige popcorn? Heb je ooit kaviaar toegevoegd aan een Lunchable? Doe eens gek, veel plezier.

Ontdek onze Hoodie Plaid's

Ā 
69,90 
64,90 
69,90 
69,90 
64,90 
64,90 
69,90 
69,90 

MAAK HET JEZELF COMFORTABEL TIJDENS HET LOGEERPARTIJTJE

Maak het thuis zo gezellig mogelijk. Het is tenslotte een logeerpartijtje. Maak van je woonkamer een gigantische slaapkamer waar al je gasten kunnen rondhangen. Bedek de vloer met luchtbedden of luxe matraskussens, grote donzige kussens en dikke dekens. Kom samen in het knusse nest dat je hebt gecreƫerd om films te kijken of gewoon samen tijd door te brengen.

SPELLEN

Leg een verzameling gezelschapsspelletjes op de keukentafel zodat groepen ze kunnen spelen. Introduceer een nieuw kaartspel. Breng iedereen in beweging met een spelletje Charades of Twister. Speel de oude klassieker voor logeerpartijtjes, Truth or Dare – je weet dat je dat wilt.

ORGANISEER EEN FILMMARATHON

Iedereen heeft wel een lijstje met films die ze al heel lang willen kijken maar waar ze nooit aan toe komen. Nu is het moment. Je hebt je woonkamer al omgetoverd tot Ć©Ć©n groot gezellig bed waar iedereen in kan luieren. Pak wat extra donzige dekens, wat popcorn en installeer je. Maak van je filmavond een thema: probeer te kijken hoeveel enge horrorfilms je achter elkaar kunt kijken, of kijk naar een verzameling oude romantische Hollywoodklassiekers.

Ontdek onze pyjama's

Ā 

BIJPASSENDE PYJAMASETS

Er gaat niets boven een logeerpartijtje met een leuke, knusse pyjama. Geef als feestcadeau al je gasten bijpassende pyjama’s. Maak de look compleet met bijpassende sokken of slippers. Over bijpassende pyjama’s gesproken: vergeet geen foto’s te maken. Leg de herinneringen (en de stijl) van je logeerpartijtje vast om te delen met vrienden en familie.

Zet een fotohokje op in een hoek van je huis zodat gasten hun eigen foto’s van je pyjamafeestje kunnen maken. Hang een wandkleed of slingers op en zorg voor leuke en gekke rekwisieten. Zoals je ziet zijn logeerpartijtjes niet alleen voor giechelende tieners. Of je nu de magie van je jeugd wilt herbeleven of gewoon wilt ontspannen met je vrienden in je pyjama, we hopen dat dit artikel je heeft laten zien dat je nooit te oud bent voor een logeerpartijtje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *