We hebben het fenomeen gezien van mensen die kigurumi onesies dragen die hun handtekening worden, of de directe identificatie van hun fans. Zoals Tom Scott die rode shirts draagt, bijvoorbeeld.

Ontdek onze pyjama's

Ā 

DE KIGURUMI ONESIE KAN EEN ECHTE HANDTEKENING WORDEN

Voor kigurumi is de situatie een beetje anders. Omdat elke onesie heel anders kan zijn dan de volgende, is het essentieel om elke keer precies dezelfde te dragen om er een handtekening van te maken. Het beste klassieke voorbeeld is natuurlijk niemand minder dan Gerard Way en zijn skelet kigurumi.

Ontdek onze Hoodie Plaid's

Ā 
69,90 
64,90 
69,90 
69,90 
64,90 
64,90 
69,90 
69,90 

Als we nog een stap verder gaan, is het mogelijk dat de kigurumi-onesie in het algemeen, en niet alleen een bepaald ontwerp, het kenmerkende pak wordt. Want er zijn genoeg streamers zoals Lilypichu!

Allereerst willen we ons verontschuldigen voor het schijnbare gebrek aan materiaal om te behandelen. Ironisch genoeg was Lilypichu een van de eerste Twitch-streamers die kigurumi- onesies droeg, maar er was bijna geen officieel materiaal meer om te gebruiken.

Ontdek onze Onesie Dames

49,90 
54,90 
54,90 
54,90 
54,90 
54,90 
54,90 

We zijn erin geslaagd om een paar goede te vinden, maar hey… de context van de afbeeldingen was behoorlijk controversieel. We weten niet zeker of het gepast is om ze op dit moment vrij te geven. Zijn oudere Twitch-archief is ook bijna onbestaande, en tot nu toe hebben we niets gevonden van zijn relatief recente YouTube-archief. Dus hebben we besloten om het te doen met de weinige archieven die volledig neutraal zijn voor deze blog.

LILYPICHU, DE REFERENTIESTREAMER VOOR DE KIGURUMI ONESIE

Met dat voorbehoud in gedachten is Lilypichu waarschijnlijk een van de streamers die meteen in je opkomt als het idee van ‘comfortabel streamen met een kigurumi onesie‘ wordt genoemd. Nu begrijpen we dat er veel meer is, en Lilypichu ’s selectie is niet bepaald een hele garderobe. Maar tot nu toe is ze een van de mooiste meisjes in een Onesie op welk online medium dan ook.

De thema’s zijn ook niet gewoon algemeen. Veel van de thema’s zijn gelicenseerde thema’s, met verwijzingen naar veel anime/manga/games. Het thema hierboven staat bijvoorbeeld voor zijn weigering om zijn liefde voor League of Legends (LoL) achter zich te laten. Het hoeft niet eens beperkt te zijn tot Oost of West. Alles is mogelijk voor haar, zolang er maar een hobby is om te delen.

Ontdek onze ochtendjas's

Ā 
59,90 
59,90 
49,90 
39,90 
49,90 
59,90 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *