Met een bijpassende gezinspyjama zet je de toon voor feestelijke feestdagen. Als iedereen in de familie dezelfde kleuren en prints draagt, is je groep klaar voor foto’s en social media shares.

Hoeveel mooier zal je uitgebreide familie eruit zien als ze dezelfde pyjama’s draagt tijdens de feestdagen! Als je dit jaar een familiebijeenkomst organiseert, maak de feestelijkheden dan extra speciaal door bijpassende pyjama’s te dragen. Als jullie allemaal vrolijke rode en groene flanellen prints dragen, wordt jullie tijd samen nog onvergetelijker. Hier vind je een aantal bijpassende pyjama’s die je kunt dragen naar je familiereünie.

Ontdek onze Babydoll's

 
(9 klantbeoordelingen)
49,90 
(6 klantbeoordelingen)
49,90 
(5 klantbeoordelingen)
49,90 
(4 klantbeoordelingen)
49,90 
(5 klantbeoordelingen)
49,90 
(3 klantbeoordelingen)
49,90 
(4 klantbeoordelingen)
44,90 

VOEL JE METEEN WARM IN EEN PYJAMA VAN FLANEL

Flanel is het klassieke materiaal voor een vakantiepyjama. Een flanellen pyjama is gemaakt van superzacht katoen dat aan beide zijden is geborsteld voor een warme, isolerende textuur. In tegenstelling tot het gladde katoen van de zomer, houden deze vezels alle warmte vast. Ze zijn ook dikker en steviger dan standaard katoen.

Voor je familiereünie kun je kiezen voor bijpassende flanellen pyjamasets voor volwassenen en kinderen, en zelfs een bijpassende sjaal voor je hond. De vrolijke vakantieprints brengen je seizoensgevoel naar boven. En omdat stevig flanel ook bestand is tegen pilling, kun je je nieuwe pyjama met een gerust hart dragen, jaar na jaar, zonder het kriebelende gevoel dat geassocieerd wordt met flanel van mindere kwaliteit.

Ontdek onze Hoodie Plaid's

 
69,90 
64,90 
69,90 
69,90 
64,90 
64,90 
69,90 
69,90 

VOEL JE ZEER COMFORTABEL IN EEN FLEECE PYJAMA

Wat krijg je als je de behaaglijke zachtheid van een fleecedeken combineert met de nauwsluitende pasvorm van een pyjama? Een fleece pyjama! Als het koud wordt, kun je op fleece rekenen. Dit luxe materiaal is geborsteld voor extra zachtheid, zodat je zin krijgt om “ahh” te zeggen en op de bank te gaan zitten met je favoriete films. Het anti-pilling karakter van de fleece zorgt ervoor dat het zijn vorm niet verliest, wasbeurt na wasbeurt.

Bovendien is deze pyjama antistatisch, dus je hebt minder kans op schokkende winterverrassingen als je hem uit de was haalt. Kies tussen een broek met elastische tailleband en een broek met trekkoord voor een perfecte, maar niet te strakke pasvorm.

Pyjamatops van fleece hebben een relaxte pasvorm en effen kleuren die niet alleen goed passen bij de broeken in de set, maar ook bij alle soorten kousen. Als je een warme top nodig hebt om boodschappen te doen, kun je een spijkerbroek aantrekken en een fleece pyjamatop dragen en er meteen gekleed uitzien.

Ontdek onze ochtendjas's

 
59,90 
59,90 
49,90 
39,90 
49,90 
59,90 

BIJ ELKAAR PASSENDE KLEUREN

Als de groep familieleden die je probeert te matchen moeilijke mensen of tieners bevat (die, laten we eerlijk zijn, altijd moeilijk zijn), kies dan je gevechten. Op die manier kun je de meest perfecte pyjama kiezen die er in alle maten is. Er kunnen echter klachten zijn. Dus als je niet iedereen dezelfde pyjama kunt laten dragen, houd het dan bij variaties.

Misschien kan iedereen dezelfde kleur pyjama dragen, ook al is het een andere stijl. Of je kunt iedereen vragen dezelfde pyjama te dragen, maar ze mogen hun eigen print kiezen. Compromissen sluiten is goed, maar wees je ervan bewust dat als je te maken krijgt met kieskeurige mensen, het mogelijk is om bij elkaar te passen zonder perfect bij elkaar te passen.

Ontdek onze Onesie Dames

49,90 
54,90 
54,90 
54,90 
54,90 
54,90 
54,90 

VERGEET WARME ACCESSOIRES NIET!

Pyjama’s zijn geweldig om de hele dag te dragen terwijl je de restjes van het kerstdiner oppeuzelt, maar als je er gezellige accessoires zoals pantoffels, kamerjassen en fleecedekens aan toevoegt, kun je het warme feestgevoel nog onvergetelijker maken.

Met een goed paar pantoffels kun je van de brievenbus naar de bank in de woonkamer lopen zonder dat je voeten ook maar iets voelen. Flanellen kamerjassen zijn ook heerlijk om ’s avonds aan te trekken als de temperatuur daalt maar je de verwarming niet te hoog wilt zetten.

Als het om comfort gaat, wil natuurlijk niet iedereen in een zwaar materiaal slapen. Als je geen warme pyjama nodig hebt, zijn katoenen nachthemden en ensembles misschien precies wat je zoekt. Slaapkleding met korte mouwen van lichtgewicht materialen kan je in slaap wiegen zonder dat je het te warm krijgt.

GEBORDUURDE PYJAMA’S

Wil je je pyjama naar een hoger niveau tillen? Personaliseer je bijpassende pyjama met een logo, monogram of woord! Het is een geweldige manier om de bijeenkomst te herdenken en de pyjama’s een eenheid te geven die verder gaat dan het gebruik van gewone kleuren en prints. Kies een voorgedefinieerde geborduurde afbeelding of bestel aangepaste monogramletters. Monogrammen kunnen maximaal 10 tekens lang zijn en een unieke kleur draad gebruiken om een gedurfd en eenvoudig statement te maken, zoals het jaar van je familiereünie.

Kies uit een van de vele voorgedefinieerde ontwerpen om je hele familie te personaliseren. Voeg nog meer comfort toe door een paar dekens met monogram te personaliseren en als reüniegeschenk te geven. Wat een geweldige manier om herinneringen het hele jaar door levend te houden!

Ontdek onze pyjama's

 

NEEM VEEL FOTO’S

Als je moeite doet om pyjama’s bij elkaar te zoeken of op zijn minst op elkaar af te stemmen, vergeet dan niet om heel veel foto’s te maken. Het is zo makkelijk om foto’s te maken met je telefoon dat je originele foto’s kunt maken die mensen nog jaren zullen koesteren.

Wie weet? Misschien komen ze wel in de slideshow van het huwelijk van je nichtje, de afstudeerreclame van je zoon of de wall of fame van je oma. Geniet van het moment, maar vergeet niet om een paar foto’s te maken als herinnering. Door voor de feestdagen bijpassende familiepyjama’s te bestellen, wordt je volgende familiebijeenkomst onvergetelijk.

Ontdek onze Babydoll's

 
(9 klantbeoordelingen)
49,90 
(6 klantbeoordelingen)
49,90 
(5 klantbeoordelingen)
49,90 
(4 klantbeoordelingen)
49,90 
(5 klantbeoordelingen)
49,90 
(3 klantbeoordelingen)
49,90 
(4 klantbeoordelingen)
44,90 

DE BOTTOM LINE OVER BIJPASSENDE PYJAMA’S:

  • Ze zijn perfect voor een familiereünie
  • De pyjama’s zijn antistatisch
  • Pyjama’s kunnen worden gepersonaliseerd voor feestjes
  • Kan worden gecombineerd met accessoires
  • Geeft een uniforme look voor familiefoto’s

Kortom, een pyjama is de ideale keuze voor een familiebijeenkomst. Ze zijn antistatisch, wat betekent dat ze niet aan je kleren of lichaam blijven plakken. Ze kunnen ook gepersonaliseerd worden, zodat je er je eigen persoonlijke touch aan kunt geven. Tot slot kun je ze combineren met accessoires voor een uniforme look voor familiefoto’s. Pyjama’s zijn de perfecte manier om de eenheid en liefde van je gezin te laten zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *