Een online logeerpartij plannen? Als je kinderen thuis zitten of vrienden hebben in verschillende regio’s, breng ze dan samen voor een virtueel logeerpartijtje! Online logeerpartijtjes zijn geweldig voor volwassenen, net als ideeën voor logeerpartijtjes met vriendinnen!

WAT IS EEN VIRTUEEL LOGEERPARTIJTJE?

Een online logeerpartij wordt ook wel een virtuele logeerpartij genoemd. Bij een online logeerpartij vermaken kinderen zich met virtuele activiteiten met hun vrienden via online platforms zoals Zoom of FaceTime of zelfs met leuke online logeerapps zoals Netflix, DisneyPlus, Amazon Prime en meer!

Ontdek onze Onesie Dames

49,90 
54,90 
54,90 
54,90 
54,90 
54,90 
54,90 

DE LEUKSTE DINGEN OM TE DOEN TIJDENS EEN ONLINE LOGEERPARTIJ:

 • Plan activiteiten of krijg suggesties voor spelletjes die de aanwezigen willen spelen.
 • Organiseer een Netflix-avond en kijk samen een film.
 • Organiseer een pyjamafeestwedstrijd en reik prijzen uit voor de beste pyjama, de grappigste kleuren, de gekste combinaties, enz.
 • Speel online spelletjes, speurtochten, kaartspellen, appspellen en zelfs bordspellen!
 • Plaats je laptop of apparaat in bed of op een plek met kussens, een slaapzak, knuffels, enz. Vergeet niet dat je virtuele feestje een pyjamafeestje is en dat je iets comfortabels nodig hebt om in slaap te vallen!
 • Eet wat leuke snacks.
 • Organiseer een pyjamaruimtewedstrijd waarbij iedereen zijn ruimte inricht volgens het thema van het pyjamafeest. Deel prijzen uit voor het beste thema, de creatiefste ideeën, de gekste inrichting en nog veel meer!

HOE ORGANISEER JE EEN VIRTUEEL LOGEERPARTIJTJE

 1. Bepaal welk online platform/videoconferentie je gaat gebruiken (zoals Zoom, FaceTime, Skype, enz.).
 2. Test de verbinding en de interactie met een vriend(in) of familielid. Los technische problemen ruim van tevoren op.
 3. Gebruik uitnodigingen voor een virtueel logeerpartijtje om instructies te sturen over hoe je verbinding maakt met het online platform en hoe het feestje zal verlopen. Zorg ervoor dat je in de uitnodiging uitlegt waar het om gaat en hoe een online logeerpartij werkt! (Veel mensen zullen niet vertrouwd zijn met het idee van een virtueel logeerpartijtje).
 4. Vraag ouders om het platform ruim voor de dag en het tijdstip van het feestje op te zetten en te testen, zodat eventuele technische problemen kunnen worden opgelost voordat het feestje begint. Zorg ervoor dat ze weten dat ze alle apps en vensters/tabs moeten sluiten en hun toestel opnieuw moeten opstarten voor het feestje.
 5. Wees voorbereid en stand-by voor eventuele technische problemen. Geef ouders je nummer zodat ze direct contact met je kunnen opnemen zonder het feestje te onderbreken als het eenmaal begonnen is.
 6. Maak plezier met een thema! Stuur feestpakketten voor logeerpartijtjes (of verzorgingspakketten voor logeerpartijtjes) met geschenken, versieringen en leuke hapjes die bij het thema passen.
 7. Beslis welke activiteiten jullie gaan doen. Zullen er spelletjes zijn? Hebben de deelnemers iets speciaals nodig voor de activiteiten? Laat het ze ruim van tevoren weten (bij voorkeur op de uitnodiging voor het logeerpartijtje!) zodat ze zich kunnen voorbereiden.

Ontdek onze pyjama's

 

15 IDEEËN VOOR ONLINE SPELLETJES VOOR LOGEERPARTIJEN

 1. Hints spelen
 2. Bezoek Drawize.com (elke persoon heeft een extra apparaat nodig, zoals een tablet of telefoon).
 3. Waarheid of Durf
 4. Doe een lipsync-gevecht
 5. Speel in een Minecraft-wereld
 6. Speel online videogames of game-apps
 7. Doe mee aan een online quiz of Jeopardy-spel (ideaal als je groep uit gelijke teams bestaat).
 8. Organiseer een Uno-toernooi (met kaarten of de app!).
 9. Speel Yahtzee! (iedereen heeft zijn eigen set dobbelstenen nodig)
 10. Speel Tenzie
 11. Doe mee aan virtuele schattenjachten
 12. Speel Pictionary
 13. Vertel 2 waarheden en een leugen
 14. Speel 20 raadvragen
 15. Organiseer een Simon Zegt wedstrijd

Ontdek onze ochtendjas's

 
59,90 
59,90 
49,90 
39,90 
49,90 
59,90 

Maak een WhatsApp- of Facebook-groep aan voor je logeerpartij. Zo blijft iedereen op de hoogte en georganiseerd voor het grote evenement. Kies vervolgens een datum en tijd die iedereen schikt. Vergeet niet om iedereen genoeg tijd te geven om zich klaar te maken en comfortabel aan te kleden.

Als iedereen klaar is, begin je het logeerpartijtje met een leuk spel of een quiz. Je kunt ook samen een film of tv-serie kijken, of gewoon kletsen over wat er in jullie leven speelt. Vergeet niet om foto’s of video’s van de avond te maken voor jullie archief! Het zal een mooi aandenken zijn aan jullie speciale avond samen, ook al is het maar virtueel.

Ontdek onze Hoodie Plaid's

 
69,90 
64,90 
69,90 
69,90 
64,90 
64,90 
69,90 
69,90 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *